IMG_0377

Gouda, 5 december 2013

Nadat vanmiddag nog een ongeval gebeurde op de Plaswijckweg, mochten vanavond de hulpdiensten opnieuw naar deze straat. Ditmaal de brandweer van Gouda voor een boom welke over de weg heen lag ter hoogte van het Boegpad.

Rond hetzelfde tijdstip kwam er 0ok een melding van een stormschade op het Boegpad zelf.  Brandweer Reeuwijk kwam hiervoor in actie maar zij troffen op het Boegpad niets aan.  Zij troffen een omgevallen boom aan op het Omlooppad welke in de nabije omgeving ligt. Nadat zij de boom aan de kant hadden gesleept konden de spuitgasten van Reeuwijk al retour kazerne. Na het kort zagen van de boom op de Plaswijckweg kon ook de brandweer van Gouda retour.

Foto’s: Marco van Bemmel & Stefan Vermin

Plaswijckweg GDA (2) [1600x1200] Plaswijckweg GDA (4) [1600x1200] Plaswijckweg GDA (7) [1600x1200]

Cookievoorkeuren wijzigen