Stormoverlast Gouda (7)Gouda, 5 december 2013

De brandweer van Gouda en de autoladder van Bergambacht werden gealarmeerd voor een stormoverlast op de Van Baerlestraat in Gouda. Ter plaatse bleken een aantal onderdelen van een dakkapel te zijn los gewaaid. Deze waren tegen o.a. een geparkeerde auto aangewaaid.

De brandweer is door middel van de autoladder bij de dakkapel gekomen om er vervolgens een oranje zeil over heen te spannen. Na wat hulp van de brandweer en GS Bouw & Onderhoud, kon de bewoonster weer veilig naar bed.

Hierna kon de brandweer weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Stormoverlast Gouda (1) Stormoverlast Gouda (2) Stormoverlast Gouda (3) Stormoverlast Gouda (4) Stormoverlast Gouda (5) Stormoverlast Gouda (6) Stormoverlast Gouda (8) Stormoverlast Gouda (9) Stormoverlast Gouda (10) Stormoverlast Gouda (11)IMG_3523 [1600x1200] IMG_3524 [1600x1200]

Cookievoorkeuren wijzigen