Instorting KWK (1)Katwijk, 5 december 2013

De wind begint zijn sporen na te laten, er zijn al een tiental meldingen van stormoverlast geweest door de regio heen. Toch bleek deze middag aan de Zeeweg in Katwijk de eerste echte serieuze melding binnen te komen. Een gedeelte van een woning zou zijn ingestort.

De brandweer ging direct met vier voertuigen ter plaatse en vroeg al snel een zogenoemde instortingscontainer er bij. Momenteel is de straat afgezet en wordt er overlegd wat de volgende stappen zullen zijn. Bouw- en woningtoezicht zijn inmiddels gewaarschuwd.

Foto’s: Katwijk Actueel, Toon van der Poel & Menno PlugInstorting KWK (3) Instorting KWK (2) Gevel KWK (1) Gevel KWK (2) Gevel KWK (3) Gevel KWK (4) Gevel KWK (5) Gevel KWK (6)Gevel ingestort Zeeweg kwk (1) Gevel ingestort Zeeweg kwk (2) Gevel ingestort Zeeweg kwk (3) Gevel ingestort Zeeweg kwk (4) Gevel ingestort Zeeweg kwk (5) Gevel ingestort Zeeweg kwk (6) Gevel ingestort Zeeweg kwk (7) Gevel ingestort Zeeweg kwk (8) Gevel ingestort Zeeweg kwk (9) Gevel ingestort Zeeweg kwk (10) Gevel ingestort Zeeweg kwk (11) Gevel ingestort Zeeweg kwk (12) Gevel ingestort Zeeweg kwk (13)

 

Cookievoorkeuren wijzigen