Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (8)Noordwijk, 5 december 2013

De brandweer van Noordwijk werd wederom ter plaatse gevraagd bij een stormschade aan de Hoofdstraat. Ter plaatse bleken enkele dakpannen te zijn weggewaaid.

Door middel van de autoladder zijn andere dakpannen veilig gesteld. Morgen zal de schade worden bekeken en mogelijk hersteld.

Foto’s: Menno Plug

Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (1) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (2) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (3) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (4) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (5) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (6) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (7) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (9) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (10) Dakpannen eraf gewaaid Hoofdstraat nwk (11)

Cookievoorkeuren wijzigen