Boom Gouda (3)Gouda, 5 december 2013

De brandweer van Gouda is vanmiddag naar de Lage Gouwe gestuurd voor een boom welke op omvallen stond. Ter plaatse bleek het te gaan om een 100 jaar oude boom in het centrum van Gouda. De boom had een behoorlijke omvang en vertoonde verschillende spleten van onder naar boven.
Bij elke wintvlaag bleek de spleet op te rekken van zo’n 2 centimeter tot 7 á 8 centimeter en kraakte hij gevaarlijk. In overleg met de gemeente is besloten dat de boom met spoed weg moet. Een kraan van Nederhoff is besteld om deze klus te gaan klaren.

Wordt vervolgt….

Foto’s: Rens de HaanBoom Gouda (1) Boom Gouda (5) Boom Gouda (6)Boom Gouda (2) Boom Gouda (4)

Update: Boom wordt verwijderd.

Vervolg Lage Gouwe (1) Vervolg Lage Gouwe (2) Vervolg Lage Gouwe (3) Vervolg Lage Gouwe (4) Vervolg Lage Gouwe (5) Vervolg Lage Gouwe (6) Vervolg Lage Gouwe (7)

Cookievoorkeuren wijzigen