Ongeval NAY (3)Nieuwerkerk aan den IJssel, 29 november 2013

Een ongeval tussen een bestelbusje en een personenauto op de A20 bij Nieuwerkerk heeft tot flinke vertragingen geleid. Het incident gebeurde rond 12:30. Beide voertuigen zijn ernstig beschadigd. Een berger kwam ter plaatse om beide auto’s van de snelweg af te halen.

Een zogenaamde ZOAB reiniger kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. Om 13:30 stond er 7 kilometer file wat voor een vertraging van 45 minuten zorgde. Rond 14:00 zullen de twee afgesloten rijbanen weer vrijgegeven worden. Een politiemedewerker liet weten dat de oorzaak waarschijnlijk bij het te weinig afstand houden ligt. Een ter plaatse gekomen ambulance hoefde niemand te vervoeren.

Foto’s Michael de Man

Ongeval NAY (1) Ongeval NAY (2)

Cookievoorkeuren wijzigen