Ongeval Bredeweg ZHN (2)Zevenhuizen, 26 november 2013

Op de Bredeweg (N456) in Zevenhuizen is dinsdag in de avondspits een motorrijder onderuit gegaan. De motor kwam vervolgens tegen een auto aan welke linksaf wilde slaan om te gaan tanken. De motorrijder kwam daarbij naast de auto terecht.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer werd tijdelijk via één rijstrook begeleid wat voor flinke vertragingen zorgde. De brandweer kwam ter plaatse om wat gelekte motorolie. Hier hebben zij een speciaal middel voor gebruikt wat de olie absorbeerd. Na zo’n uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Michael de Man

Ongeval Bredeweg ZHN (1) Ongeval Bredeweg ZHN (3) Ongeval Bredeweg ZHN (4) Ongeval Bredeweg ZHN (5)

Cookievoorkeuren wijzigen