Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (1)Alphen aan den Rijn, 24 november 2013

De hulpdiensten werden deze avond naar de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleek een voetganger te zijn aangereden door een auto.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Een ter plaatse gekomen lifeliner bleek niet nodig en kon onverrichter zaken retour Zestienhoven. De verkeersdienst van de politie is ter plaatse gekomen voor onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (2) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (3) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (4) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (5) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (6) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (7) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (8)Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (9) Ongeval Pr. Bernhardlaan APN (10)

Cookievoorkeuren wijzigen