Noordwijk, 23 november 2013

Omstanders belden vanavond 112 omdat er een man ‘levenloos’ in de berm lag. De ambulance kwam met spoed ter plaatse, inclusief meerdere politie eenheden. Toen de ambulance ter plaatse kwam, schrok de man wakker. Hij was erg dronken, en werd ook wakker met een fles drank bij zich. Hij is niet met de ambulance meegenomen, maar naar huis gelopen. De politie is hem achterna gereden.

Samen met zijn vriendin liep hij richting huis gelopen. Maar had nog geen zin om naar huis te gaan, en is het bos in gelopen. Zijn vriendin was hem uit het oog verloren,  blijkbaar is hij het bos in gezwalkt. De politie heeft direct meer eenheden opgeroepen, en deze zijn gaan zoeken in het bos. Hij  was snel gevonden omdat hij een paar meter verder op werd aangetroffen. Hij wilde geen medewerking verlenen, dus werd er een busje geroepen om de man te transporteren. Toen het busje er was is hij van de grond afgeraapt en het busje ingezet.

Daarna is hij overgebracht naar het politiebureau in Leiden, waar hij vanavond zijn roes uit mag gaan slapen.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen