Moordrecht, 15 november 2013

Vrijdagmiddag was het wederom raak op de snelweg A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Op dit inmiddels beruchte stuk snelweg vond een kettingbotsing plaats tussen vier auto’s.

De betrokken bestuurders zijn nagekeken door de ambulance, maar gelukkig hoefde niemand afgevoerd te worden.  Een berger kwam ter plekke om twee auto’s af te voeren, de overige twee konden nog zelf hun weg vervolgen.  Een betrokken voertuig had olie op het wegdek gelekt waarna er een zogenaamde ZOAB – reiniger werd opgeroepen om het asfalt weer schoon te maken. Na ruim 1,5 uur werd de weg weer vrijgegeven. Er heeft 17 kilometer file gestaan vanuit Schiedam.

Foto’s: Sylvia van Straalen en Michael de Man

DSC_0013 DSC_0037 DSC_0040 DSC_0052 DSC_0031 DSC_0029

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen