Provincialeweg West HTT (1)

Haastrecht, 11 november 2013

Op maandagmiddag kwam er een melding van een ongeval met beknelling op een camping aan de Provincialeweg West (N228) in Haastrecht. Naast de ambulances, brandweer en politie werd ook de traumahelikopter ingezet.

Bij aankomst bleek dat er iemand gereanimeerd moest worden, wat helaas niet meer heeft mogen baten; het slachtoffer is ter plaatse overleden. De technische recherche werd hierop ingezet om de toedracht in kaart te brengen. Gedurende het onderzoek kon de politie nog niks zeggen over wat er precies heeft plaatsgevonden.

Foto’s: Rob de Jong

Provincialeweg West HTT (2) Provincialeweg West HTT (3) Provincialeweg West HTT (4) Provincialeweg West HTT (5) Provincialeweg West HTT (6) Provincialeweg West HTT (7)

Cookievoorkeuren wijzigen