Metingen Gouda (5)

Gouda, 8 november 2013

Donderdag- op vrijdagnacht om 00:04 werd brandweer Haastrecht en de Officier van Dienst Gouda met spoed opgeroepen voor een meting aan het Olympiadeplein in Gouda.

Ter plaatse was er een sterkte benzinelucht te ruiken bij de ingang van een flat. De lucht bleek uit een bergingsruimte van een flat te komen. Aldaar lag een plas benzine. De brandweer heeft de plas afgedekt met speciale korrels en een tweede brandweervoertuig vanuit Haastrecht ter plaatse laten komen met een overdrukventilator om de geur te verdrijven. Nadat dit gebeurd was kon de brandweer retour naar de kazerne. Hoe de plas benzine daar is gekomen is niet bekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen Metingen Gouda (1) Metingen Gouda (2) Metingen Gouda (3) Metingen Gouda (4)

Cookievoorkeuren wijzigen