De Zilk, 3 november 2013

Vanmiddag was het wederom raak in de beruchte bocht. De bocht op de N206, ter hoogte van hectometerpaaltje 35,6. Hier was een auto, wederom te water geraakt. De brandweer, politie en een ambulance uit Kennemerland kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers hulp te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er niemand meer in het voertuig zat, maar dat de bestuurder al buiten zijn auto stond. Hierop kon de brandweer rechtsomkeer. De persoon is nagekeken in de ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto uit het water getrokken, waarna de auto is meegenomen.

Omdat dit al het vierde voertuig is die dit weekend te water is geraakt op dezelfde plek, kwam de politie gelijk met een korte lasercontrole ter hoogte van deze bocht. De oorzaak van het te water raken is onbekend.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen