Stormoverlast Waterruit GDA (2)Gouda, 28 oktober 2013

Ook aan de Waterruit was het deze middag raak. De brandweer van Gouda werd gevraagd naar deze straat te komen voor een omgevallen boom. De boom bleek op een auto en tegen een schuur te zijn gevallen.

De brandweer heeft de boom netjes en snel kunnen verwijderen zonder extra schade toe te brengen. De eigenaar van de boom bood de brandweermannen nog wel een lekker bakkie koffie aan waarna men door kon naar de volgende alarmering.

Via deze weg wil de eigenaar van de boom laten weten dat een ieder die geïnteresseerd is in gratis brandhout, dit te halen is op de Waterruit 134 te Gouda.

Foto’s: Rens de Haan

Stormoverlast Waterruit GDA (1) Stormoverlast Waterruit GDA (3) Stormoverlast Waterruit GDA (4) Stormoverlast Waterruit GDA (5) Stormoverlast Waterruit GDA (6) Stormoverlast Waterruit GDA (7) Stormoverlast Waterruit GDA (8) Stormoverlast Waterruit GDA (9) Stormoverlast Waterruit GDA (10) Stormoverlast Waterruit GDA (11)

Cookievoorkeuren wijzigen