Stormoverlast Symfonielaan GDA (1)Gouda, 28 oktober 2013

Op zo’n 5 centimeter na werd een BWM deze morgen gespaard. De harde wind blies deze morgen al snel een boom omver op de Symfonielaan in Gouda. De brandweer van Haastrecht kwam ter plaatse.

De boom bleek op enkele centimeters boven de kofferbak van de auto te blijven hangen. De brandweer heeft de boom vast gezet zodat deze niet verder kon zakken. Een hulpverleningsvoertuig met een kraan kwam ter plaatse om de boom te verwijderen zonder extra schade te maken en met succes. De boom werd netjes klein gezaagd waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan Stormoverlast Symfonielaan GDA (2) Stormoverlast Symfonielaan GDA (3) Stormoverlast Symfonielaan GDA (4) Stormoverlast Symfonielaan GDA (5) Stormoverlast Symfonielaan GDA (6) Stormoverlast Symfonielaan GDA (7) Stormoverlast Symfonielaan GDA (8) Stormoverlast Symfonielaan GDA (9) Stormoverlast Symfonielaan GDA (10) Stormoverlast Symfonielaan GDA (11) Stormoverlast Symfonielaan GDA (12)

Cookievoorkeuren wijzigen