Zuidplasweg ZHN (1)

Zevenhuizen, 27 oktober 2013

De brandweer werd deze middag gealarmeerd voor een brand in een tankwagen op de Zuidplasweg – N219 in Zevenhuizen. Er kwam flinke rook van het voertuig af.

Ter plaatse bleek al snel dat de remmen waren vastgelopen en dat er van brand geen sprake was. De brandweer heeft voor de zekerheid wel een controle gedaan en de remmen gekoeld maar toen er inderdaad geen sprake bleek van brand kon men retour kazerne. De chauffeur heeft het euvel verholpen waarna ook hij zijn weg kon vervolgen.

Foto’s: Sylvia van Straalen & Piet Koole

Zuidplasweg ZHN (2) Zuidplasweg ZHN (3) Zuidplasweg ZHN (4) Zuidplasweg ZHN (5) Zuidplasweg ZHN (6) Zuidplasweg ZHN (7) Zuidplasweg ZHN (8)Zuidplasweg ZHN (1) Zuidplasweg ZHN (2) Zuidplasweg ZHN (3) Zuidplasweg ZHN (4) Zuidplasweg ZHN (5) Zuidplasweg ZHN (7)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen