Ongeval Gouda (9)Gouda, 27 oktober 2013

De politie en ambulancedienst rukte deze middag uit voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse bleken even voorbij benzinestation Argos twee auto’s op elkaar te zijn gebotst. De auto’s hebben elkaar in de bocht frontaal geraakt.

Meerdere personen zijn nagekeken door de ambulancedienst, ook kinderen die in het voertuig zaten zijn nagekeken en hebben uiteindelijk een beer gehad. De bestuurder van één voertuig is door middel van de wervelplank uit het voertuig gehaald en afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (3) Ongeval Gouda (4) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7) Ongeval Gouda (8) Ongeval Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen