Ongeval A20 MDT (2)

Moordrecht, 25 oktober 2013

Rijkswaterstaat werd vanavond gealarmeerd om te assisteren bij een ongeval op de A20 bij hectometerpaal 46,6 (richting Rotterdam). Ter plaatse bleken twee auto’s een kop-staart aanrijding te hebben gehad. De achterste auto had voldoende schade om niet verder te kunnen rijden waarna deze is opgehaald door een berger. Het voorste voertuig kon zelf door rijden.

Even later werd Rijkswaterstaat opnieuw gealarmeerd op de A20, weer bij Moordrecht maar nu bij 46,4, een kleine 200 meter verder (ook richting Rotterdam). Hier bleek een auto tegen de vangrail te zijn gebotst. Ook dit ongeval kon al snel door een berger worden afgehandeld.

In beide gevallen ontstond er direct een flinke file.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval A20 MDT (1) Ongeval A20 MDT (3)Ongeval A20 MDT (1) Ongeval A20 MDT (2) Ongeval A20 MDT (3) Ongeval A20 MDT (4)

 

Cookievoorkeuren wijzigen