Voertuig te water LDP (5)Leiderdorp, 26 oktober 2013

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een persoon te water aan de Van Poelgeestlaan in Leiderdorp. Al snel werd deze melding veranderd naar voertuig te water. Ter plaatse bleken nog twee personen in het voertuig te zitten, omstanders, politie en brandweer hebben de twee mensen uit de auto kunnen halen.

De duikers hebben vervolgens nog een controle in het water gedaan maar daar bleek niemand meer in te liggen. De ambulancedienst heeft beide inzittenden van het voertuig ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Koen Jongen

Voertuig te water LDP (1) Voertuig te water LDP (2) Voertuig te water LDP (3) Voertuig te water LDP (4) Voertuig te water LDP (6) Voertuig te water LDP (7) Voertuig te water LDP (8) Voertuig te water LDP (9) Voertuig te water LDP (10)Voertuig te water LDP (11)

Cookievoorkeuren wijzigen