De Opril ZHN (1)

Zevenhuizen, 26 oktober 2013

Op zaterdagochtend is er een ongeval gebeurd op de kruising van De Opril met de Swanlaweg, nagenoeg op dezelfde plek als waar een dag eerder een fietser ten val kwam. De brandweer werd opgeroepen voor een autobrand.

Bij het ongeluk op deze gelijkwaardige kruising waren twee auto’s betrokken welke allebei op een betonblok eindigde. Een ambulance kwam ter plaatse om iemand te controleren, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Van een brand bleek ook geen sprake. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Sylvia van Straalen & Rob de Jong

De Opril ZHN (2) De Opril ZHN (3) De Opril ZHN (4) De Opril ZHN (5) De Opril ZHN (6) De Opril ZHN (7) De Opril ZHN (8) De Opril ZHN (9) De Opril ZHN (10)De Opril ZHN 1 (1) De Opril ZHN 1 (2) De Opril ZHN 1 (3) De Opril ZHN 1 (4)

Cookievoorkeuren wijzigen