Brand Utrechtse Jaagpad (1)Leiden, 24 oktober 2013

De brandweer van Leiden werd vanmiddag samen met de politie naar het Utrechtse Jaagpad in deze plaats gestuurd voor een woningbrand. Ter plaatse heeft een nog onbekend voorwerp in brand gestaan in een appartementencomplex, maar deze brand bleek al uit. De bewoner van het betreffende huis was alleen niet zo gecharmeerd van de komst van de hulpdiensten.

Binnen enkele ogenblikken vlogen de voorwerpen om de oren van de hulpdiensten en menig voetbalwedstrijd zou naar aanleiding hiervan gestaakt zijn. Toch heeft de politie op het moment zelf geen actie ondernomen en gaf aan dat dit een bij de politie bekend persoon is en dat deze man wel vaker de agenten op de stoep heeft staan. De brandweer heeft nog wel een controle uitgevoerd in het pand maar nadat de brand uit bleek kon men retour kazerne.

Foto’s: Toon van der Poel Brand Utrechtse Jaagpad (2)

Cookievoorkeuren wijzigen