Livingstonelaan GDA (1)

Gouda, 23 oktober 2013

De Goudse brandweer moest op woensdagmiddag naar de Livingstonelaan voor een containerbrand bij de Livingstone School. De container zou in een fietsenstalling staan.

De politie was vrij snel ter plaatse en heeft de container naar buiten gereden. Toen de brandweer ter plaatse kwam, hoefde zij de container alleen nog maar vol te spuiten met water. Nadat dit grondig was gedaan, kon men terug naar de kazerne. De politie heeft daarna nog geassisteerd om de bak terug het schoolplein op te rijden.

Foto’s: Rob de Jong & Sylvia van Straalen

Livingstonelaan GDA (2) Livingstonelaan GDA (3) Livingstonelaan GDA (4) Livingstonelaan GDA (5) Livingstonelaan GDA (6) Livingstonelaan GDA (7) Livingstonelaan GDA (8) Livingstonelaan GDA (9) Livingstonelaan GDA (10) Livingstonelaan GDA 2 (1) Livingstonelaan GDA 2 (2) Livingstonelaan GDA 2 (3)Livingstonelaan GDA (11)Livingstonelaan GDA 2 (4)

Cookievoorkeuren wijzigen