Taxusweg GDA (1)Gouda, 22 oktober 2013

Twee ambulances (waarvan één van de regio Utrecht) en meerdere politie-eenheden werden op dinsdagavond opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Taxusweg in Gouda. Omdat er iemand naar beneden gebracht moest worden, werd de brandweer ter assistentie gevraagd.

De brandweerlieden moesten wat manoeuvreren tussen de bomen door, maar konden daarna met de autoladder de patiënt naar beneden brengen. Hierop is de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vertrokken en kon ook de brandweer terug naar de kazerne. Wat er precies aan de hand was, is onbekend.

Even hiervoor werd de assistentie van de brandweer ook al gevraagd voor een soort gelijk incident aan de Robaarstraat in Gouda, hier werd uiteindelijk de autoladder niet ingezet.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Taxusweg GDA (2) Taxusweg GDA (3) Taxusweg GDA (4) Taxusweg GDA (5)Hoogte ass. ambu Taxusweg GDA (1) Hoogte ass. ambu Taxusweg GDA (2) Hoogte ass. ambu Taxusweg GDA (3) Hoogte ass. ambu Taxusweg GDA (4) Hoogte ass. ambu Taxusweg GDA (5)

Cookievoorkeuren wijzigen