Val van Hoogte APN (2)Alphen aan den Rijn, 21 oktober 2013

Politie, ambulancedienst en een lifeliner werden deze morgen gealarmeerd voor een val van hoogte aan de Amethiststraat in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse bleek iemand van het balkon van de vierde verdieping naar beneden te zijn gevallen.

De toegesnelde ambulancedienst heeft zich ontfermt over het slachtoffer maar al snel moest helaas worden vastgesteld dat het slachtoffer was overleden. De lifeliner werd afgemeld en de ambulancedienst kon retour. De politie heeft de stoep afgezet in afwachting van de technische recherche. Toen de TR eenmaal ter plaatse was heeft men onderzoek verricht waarna een begrafenisondernemer het lichaam heeft opgehaald.

De toedracht van de val is onduidelijk en wordt onderzocht.

Item later geplaatst in verband met de ernst van de situatie.

Foto’s: Rens de Haan

Val van Hoogte APN (1) Val van Hoogte APN (3) Val van Hoogte APN (4) Val van Hoogte APN (5) Val van Hoogte APN (6) Val van Hoogte APN (7)

Cookievoorkeuren wijzigen