A12 RWK (1)

Reeuwijk, 18 oktober 2013

Rond tien over half 3 ’s nachts heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A12 tussen Gouda en Reeuwijk. Een personenauto kwam hierbij in botsing met een vrachtwagen en de vangrail.

De bestuurder van de auto raakte dusdanig gewond dat deze afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis. Mede daardoor is het onbekend wat er zich precies heeft afgespeeld. Ook de vrachtwagenchauffeur kon geen licht op de zaak geven, hij sprak alleen Russisch. De politie start een onderzoek naar de toedracht. De twee rechter rijstroken werden afgesloten, maar vanwege het minimale verkeer op het tijdstip zorgde dit niet voor problemen voor de overige bestuurders.

Foto’s: Rob de Jong

A12 RWK (2) A12 RWK (3) A12 RWK (4) A12 RWK (5) A12 RWK (6) A12 RWK (7) A12 RWK (8) A12 RWK (9) A12 RWK (10)

Cookievoorkeuren wijzigen