A20 NAY (2) [1600x1200]

Nieuwerkerk aan den IJssel, 17 oktober 2013

Nadat vanochtend in de ochtendspits een ongeval gebeurde op de A20 richting Gouda was het in de avondspits weer raak. Aan het eind van de avond raakte een onbekend aantal voertuigen betrokken bij een aanrijding op de A20 richting Gouda bij Nieuwerkerk aan den IJssel.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het is bij ons niet bekend of er een slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Ook het aantal voertuigen dat bij de aanrijding betrokken was, is bij ons niet bekend. De linker- en midden rijstrook werden afgesloten wat voor een flinke zorgde.

Helaas zagen wij geen mogelijkheid om op een veilige manier dichterbij te komen waardoor we weinig informatie hebben en foto’s van veraf zijn.

Foto’s: Marco van Bemmel

A20 NAY (3) [1600x1200] A20 NAY (4) [1600x1200]

Cookievoorkeuren wijzigen