Ongeval A20 Nieuwerkerk (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 17 oktober 2013

Op donderdagochtend 17 oktober is er een ongeval gebeurd tussen drie voertuigen op de A20. De hulpdiensten werden rond 9 uur gebeld. Een ambulance, drie politieauto’s en een bergingsvoertuig werden naar de plek des onheils gestuurd.

Bij aankomst had 1 persoon last van haar nek- en of rug. Ze was de bestuurster van de witte auto en is door de ambulancebroeders op de wervelplank gelegd om vervolgens naar een ziekenhuis in de omgeving te vervoeren. Twee voertuigen total loss geraakt bij het ongeval. Door het incident werden de rechterrijstrook en de afrit bij Nieuwerkerk afgesloten. Dit zorgde voor een file van 4 kilometer net na de ochtendspits. Het is bijna dagelijks raak op dit punt.

Foto’s: Michael de Man

Ongeval A20 Nieuwerkerk (2) Ongeval A20 Nieuwerkerk (3) Ongeval A20 Nieuwerkerk (4) Ongeval A20 Nieuwerkerk (5) Ongeval A20 Nieuwerkerk (6) Ongeval A20 Nieuwerkerk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen