Medische noodsituatie NAY (4)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 15 oktober 2013

De ambulancedienst werd vandaag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Eureka in Nieuwerkerk aan den IJssel. Al snel werd de assistentie van een lifeliner gevraagd waarna deze samen met de politie ook ter plaatse kwam.

Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er zich precies heeft afgespeeld is ons onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Medische noodsituatie NAY (1) Medische noodsituatie NAY (2) Medische noodsituatie NAY (3) Medische noodsituatie NAY (5) Medische noodsituatie NAY (6) Medische noodsituatie NAY (7) Medische noodsituatie NAY (8) Medische noodsituatie NAY (9) Medische noodsituatie NAY (10) Medische noodsituatie NAY (11) Medische noodsituatie NAY (12) Medische noodsituatie NAY (13)

Cookievoorkeuren wijzigen