Noordwijkerhout, 15 oktober 2013

De brandweer van verschillende korpsen zijn vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand en niet veel later naar grote brand. Ter plaatse bleek er brand te zijn ontstaan op de bovenverdieping.

De brandweer rukte met groot materieel uit. Eerst was er sprake dat de brand zou zijn ontstaan door een ontploffende sauna, maar door de woordvoerder van de brandweer is bevestigd dat dit niet zo is. Wel waren er bij de brand ontploffingen te horen, dit waren deodorant/gasflessen die in het gebouw aanwezig waren. De brand had zich ook verspreid naar het dak. Hier zal worden gesloopt en geblust worden. De brandweer zal nog even bezig zijn met nablussen.

Foto’s: Menno Plug & Toon van der Poel
Video: Menno Plug

Grote brand (2)Grote brand (1) Grote brand (2) Grote brand (3) Grote brand (4) Grote brand (5) Grote brand (6) Grote brand (7)

Cookievoorkeuren wijzigen