Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (7)Reeuwijk, 15 oktober 2013

De brandweer van Reeuwijk werd deze middag gealarmeerd voor een stormoverlast aan de Th. van Leeuwensingel in Reeuwijk. Ter plaatse bleek een enorme boom welke langs de A12 stond te zijn omgevallen waarna deze boven op twee auto’s en tegen een bedrijfspand tot stilstand kwam.

De brandweer is lange tijd bezig geweest om de boom klein te krijgen. Ook op het dak van het pand lag een gedeelte van de boom en om dit te kunnen verwijderen werd de hulp van brandweer Gouda ingeroepen. Deze kwamen ter plaatse met een autoladder.

Toen de weg, de auto’s en het pand weer boom vrij waren kon de brandweer de zaak overdragen aan rijkswaterstaat. In ieder geval één auto is zeker total loss.

Foto’s: Rens de Haan

Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (1) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (2) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (3) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (4) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (5) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (6) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (8) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (9) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (10) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (11) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (12) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (13) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (14) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (15) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (16) Auto's zwaar beschadigd door gevallen boom (17)

Onderstaande foto’s met dank aan brandweer Reeuwijk.

Stormoverlast (1) Stormoverlast (2) Stormoverlast (3) Stormoverlast (4) Stormoverlast (5) Stormoverlast (6) Stormoverlast (7) Stormoverlast (8) Stormoverlast (9) Stormoverlast (10) Stormoverlast (11) Stormoverlast (12) Stormoverlast (13)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen