Zuidelijke Dwarsweg ZHN (1)

Moordrecht, 14 oktober 2013

Nadat het nu al een tijdje rustig was op deze kruising, ging het vandaag toch weer mis op de kruising van de Middelweg en de Zuidelijke Dwarsweg. Twee auto’s kwamen hard met elkaar in botsing. Politie en ambulance zijn met spoed ter plaatse gegaan.

Eén voertuig kwam na de aanrijding in de sloot naast de weg terecht. De ambulancedienst heeft meerdere personen nagekeken, maar of er ook iemand is afgevoerd is onbekend. De VOA kwam ter plaatse voor onderzoek. Vanaf industrieterrein Doelwijk werd de Bredeweg afgesloten voor alle verkeer. Een berger heeft de voertuigen meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Zuidelijke Dwarsweg ZHN (2) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (3) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (4) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (5) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (6) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (7) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (8) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (9) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (10) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (11) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (12) Zuidelijke Dwarsweg ZHN (13)

Cookievoorkeuren wijzigen