Groenhovenweg GDA (1)Gouda, 14 oktober 2013

Politie en ambulance werden op maandagavond naar de Iepelaan in Gouda gestuurd voor een ongeval met een personenauto. Eenmaal aangekomen bleek in een sloot bij de Groenhovenweg een auto in de sloot te liggen.

Voordat de hulpdiensten ter plaatse waren heeft een buurtbewoner geholpen om de inzittende(n) uit de auto te helpen. Eén persoon is lange tijd in de ambulance behandeld waarna deze vertrok. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en meegenomen. Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Foto’s & Video berging: Rens de Haan

Groenhovenweg GDA (2) Groenhovenweg GDA (3) Groenhovenweg GDA (4) Groenhovenweg GDA (5) Groenhovenweg GDA (6)Voertuig te water Gouda (1) Voertuig te water Gouda (2) Voertuig te water Gouda (3) Voertuig te water Gouda (4) Voertuig te water Gouda (5) Voertuig te water Gouda (6) Voertuig te water Gouda (7) Voertuig te water Gouda (8) Voertuig te water Gouda (9) Voertuig te water Gouda (10) Voertuig te water Gouda (11) Voertuig te water Gouda (12) Voertuig te water Gouda (13)

Cookievoorkeuren wijzigen