Von Suttnerstraat GDA(1)

Gouda, 13 oktober 2013

Ook in de Goudse Von Suttnerstraat was het vandaag raak met wateroverlast. De brandweer ging hierheen nadat er een melding was gekomen dat een poort en enkele schuren blank stonden.

Er werd o.a. een motorspuitaanhanger ter plaatse gevraagd om het water weg te pompen. Na enige tijd was het water nagenoeg weg en kon men door naar een volgende melding.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Von Suttnerstraat GDA (2) Von Suttnerstraat GDA (3) Von Suttnerstraat GDA (4) Von Suttnerstraat GDA (5) Von Suttnerstraat GDA (6)Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (1) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (2) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (3) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (4) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (5) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (6) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (7) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (8) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (9) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (10) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (11) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (12) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (13) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (14) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (15) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (16) Wateroverlast Von Suttnerstraat GDA (17) Von Suttnerstraat GDA (7)

Cookievoorkeuren wijzigen