Stormoverlast Esdoornlaan WDN (6)Waddinxveen, 13 oktober 2013

De Waddinxveense brandweer werd deze middag weer gealarmeerd voor een stormoverlast, ditmaal op de: Esdoornlaan. Ter plaatse bleek een grote boom te zijn omgewaaid.

De brandweer heeft de boom aan stukken gezaagd en de stoep / straat aangeveegd. Uiteindelijk de gemeente ter plaatse gevraagd om de boom weg te halen.

Foto’s: Rens de Haan

Stormoverlast Esdoornlaan WDN (1) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (2) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (3) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (4) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (5) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (7) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (8) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (9) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (10) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (11) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (12) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (13) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (14) Stormoverlast Esdoornlaan WDN (15)

Cookievoorkeuren wijzigen