Stormoverlast Platteweg RWK (7)Reeuwijk, 13 oktober 2013

Ook in Reeuwijk was het opnieuw raak. Nadat een klein boompje was omgevallen op de Twaalfmorgen, viel er op de Platteweg een enorme boom om. De boom lag over de weg en half op een elektriciteitskabel.

De brandweer heeft de boom snel en professioneel verwijderd waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan

Stormoverlast Platteweg RWK (1) Stormoverlast Platteweg RWK (2) Stormoverlast Platteweg RWK (3) Stormoverlast Platteweg RWK (4) Stormoverlast Platteweg RWK (5) Stormoverlast Platteweg RWK (6) Stormoverlast Platteweg RWK (8) Stormoverlast Platteweg RWK (9) Stormoverlast Platteweg RWK (10) Stormoverlast Platteweg RWK (11) Stormoverlast Platteweg RWK (12) Stormoverlast Platteweg RWK (13) Stormoverlast Platteweg RWK (14)

Cookievoorkeuren wijzigen