OLYMPUS DIGITAL CAMERAStompwijk, 12 oktober 2013

De brandweer, politie en ambulancedienst werden deze middag gealarmeerd voor een flinke frontale aanrijding op de Jan Koenenweg – N206 bij Stompwijk. Naast de twee ambulances uit Haaglanden werd ook een ambulance uit Hollands Midden gealarmeerd.

De brandweer heeft één auto moeten open knippen om het slachtoffer te bevrijden. De VOA van de politie kwam ter plaatse voor technisch onderzoek.

Foto’s & Video: Sander van den Berg

Ongeval SPK (1) Ongeval SPK (2) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ongeval SPK (5) Ongeval SPK (7) OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ongeval SPK (9) OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ongeval SPK (11) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cookievoorkeuren wijzigen