Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (9)Gouda, 9 oktober 2013

De brandweer van Haastrecht werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Voorwillenseweg in Gouda. Ter plaatse bleek er een klein beetje “rook” uit een stel hooibalen te komen. Er werd al direct gedacht aan broei maar omdat de hooibalen warm aanvoelde werd toch een onderzoek ingesteld.

De bemanning van de tankautospuit heeft de OVD ter plaatse gevraagd voor de warmtebeeldcamera. Eenmaal ter plaatse bleek dat de hooibalen niet warmer waren als 40 graden en bleken dus ongevaarlijk.

De brandweer kon hierna retour.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (1) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (2) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (3)  photo Buitenbrand-Voorwillenseweg-GDA-4_zpscb3d32a7.jpg Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (5) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (6) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (7) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (8) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (10) Buitenbrand Voorwillenseweg GDA (11)

Cookievoorkeuren wijzigen