Julianastraat MKE (1)

Moerkapelle, 7 oktober 2013

Op maandagochtend moest de brandweer van Zevenhuizen naar de kruising van de Julianastraat met de Middelweg in Moerkapelle voor een gaslekkage. Ook de Goudse brandweer werd even later opgeroepen. Een tractor bleek een gaskastje omver gereden te hebben waardoor de lekkage was ontstaan.

Het gas spoot eerst nog naar buiten, maar door een keg in het gat te stoppen kon het lek, op een wat provisorische manier, gedicht worden.  Liander kwam ook ter plaatse om het probleem helemaal netjes op te lossen. De Julianastraat werd door het voorval afgesloten vanaf de Middelweg tot aan de Onderweg.

Foto’s: Rob de Jong

Julianastraat MKE (2) Julianastraat MKE (3) Julianastraat MKE (4) Julianastraat MKE (5) Julianastraat MKE (6) Julianastraat MKE (7) Julianastraat MKE (8) Julianastraat MKE (9) Julianastraat MKE (10)

Cookievoorkeuren wijzigen