Aanhoudingen GDA (10)Gouda, 6 oktober 2013

De politie was deze middag rond half 4 met circa 7 politievoertuigen en 15 politiemensen aanwezig op de Van Limburg Stirumstraat in Gouda. Er had een nog onbekend incident plaats gevonden tussen twee personen.

Mogelijk waren er ook wapens betrokken omdat de politie in kogelwerende vesten liep. In eerste instantie werd 1 persoon aangehouden maar toen beide personen onder toeziend oog van de politie met elkaar op de vuist gingen werden beide aangehouden.

Persvoorlichting liet weten dat het hier ging om een melding op basis van een situatie in relationele sfeer.

Foto’s: Rens de Haan

Aanhoudingen GDA (1) Aanhoudingen GDA (2) Aanhoudingen GDA (3) Aanhoudingen GDA (4) Aanhoudingen GDA (5) Aanhoudingen GDA (6) Aanhoudingen GDA (7) Aanhoudingen GDA (8) Aanhoudingen GDA (9) Aanhoudingen GDA (11) Aanhoudingen GDA (12) Aanhoudingen GDA (13) Aanhoudingen GDA (14) Aanhoudingen GDA (15) Aanhoudingen GDA (16) Aanhoudingen GDA (17) Aanhoudingen GDA (18)

Cookievoorkeuren wijzigen