Containerbrand WDN (11)Waddinxveen, 6 oktober 2013

De brandweer van Waddinxveen werd deze zondagmiddag naar het Nicolaaserf gestuurd voor een containerbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om een soort zeecontainer welke op een grasveld stond. Er kwam inderdaad rook uit de container.

De brandweer heeft eerst van buitenaf een ‘meting’ gedaan met een warmtebeeld camera en heeft vervolgens met het zogenoemde red gereedschap de deur van de container weten te forceren. Toen de container eenmaal open was bleek de brand mee te vallen. De container lag vol met tuinafval wat nog na lag te smeulen. Al snel was het brandje uit. De container is wel gedeeltelijk leeg gehaald maar toen bleek dat de brand echt uit was kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan en Silvia van Straalen

Containerbrand WDN Containerbrand WDN (1) Containerbrand WDN (2) Containerbrand WDN (3) Containerbrand WDN (4) Containerbrand WDN (5) Containerbrand WDN (6) Containerbrand WDN (7) Containerbrand WDN (8) Containerbrand WDN (9) Containerbrand WDN (10) Containerbrand WDN (12) Containerbrand WDN (13)Containerbrand WDN Containerbrand WDN (1)

Cookievoorkeuren wijzigen