Autobrand 1e Tochtweg NAY 3

Nieuwerkerk aan den IJssel, 5 oktober 2013

De brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel werd vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand. Ter plaatse sloegen de vlammen uit de motor van de auto. De brandweer is direct begonnen met het blussen van het vuur.

Al snel was de brand onder controle. De auto is open gebroken om de brand geheel uit te krijgen. De auto is total loss. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Michael de Man, Fleur Vielvoye en Silvia van Straalen

Autobrand 1e Tochtweg NAY 7 Autobrand 1e Tochtweg NAY 11 Autobrand 1e Tochtweg NAY 4 Autobrand 1e Tochtweg NAY 12 FOTO Fleur Autobrand 1e Tochtweg NAY 10 Autobrand 1e Tochtweg NAY 8 Autobrand 1e Tochtweg NAY 6 Autobrand 1e Tochtweg NAY 5 Autobrand 1e Tochtweg NAY 9 Autobrand 1e Tochtweg NAY 2 Autobrand 1e Tochtweg NAY. 13 JPG

DSC_0722

Cookievoorkeuren wijzigen