Dierenambulance Alphen (19)Alphen aan den Rijn, 5 oktober 2013

Vandaag hield dierenambulance Alphen aan den Rijn een open dag. Deze hele dag stond in het teken van werkzaamheden verricht door deze dienst. Er was de hele dag genoeg te doen en te zien voor jong en oud.

Zo was er een echte “knuffeldierendokter”, konden mensen een gezondheidscheck voor hun huisdier doen, waren er verschillende spelletjes en waren de voertuigen en materialen te bekijken. Al met al een geslaagde dag met een hoop bezoekers.

Foto’s: Robin Schouten

Dierenambulance Alphen (1) Dierenambulance Alphen (2) Dierenambulance Alphen (3) Dierenambulance Alphen (4) Dierenambulance Alphen (5) Dierenambulance Alphen (6) Dierenambulance Alphen (7) Dierenambulance Alphen (8) Dierenambulance Alphen (9) Dierenambulance Alphen (10) Dierenambulance Alphen (11) Dierenambulance Alphen (12) Dierenambulance Alphen (13) Dierenambulance Alphen (14) Dierenambulance Alphen (15) Dierenambulance Alphen (16) Dierenambulance Alphen (17) Dierenambulance Alphen (18) Dierenambulance Alphen (20) Dierenambulance Alphen (21) Dierenambulance Alphen (22)

Cookievoorkeuren wijzigen