Brand HLM (0)Hillegom, 3 oktober 2013

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een industriële gebouwbrand aan de 1e Loosterweg in Hillegom. Op basis van de meldingen werd door de meldkamer al middelbrand gegeven. Al snel werden steeds meer voertuigen van de brandweer gealarmeerd waarna er opgeschaald werd naar grote brand.

Ter plaatse stond een enorme berg met stro in brand. Doordat de brandweer moeite had deze brand onder controle te krijgen en weinig waterwinning schaalde men op naar grote brand. Toen eenmaal genoeg manschappen ter plaatse waren kon de brand snel ingepalmd worden. Wel heeft de brandweer enkele uren nodig gehad om de brand daadwerkelijk uit te krijgen.

De politie denkt aan brandstichting en is opzoek naar 2 personen die als volgt worden beschreven:

2 jongens licht getint 18 a 20 jaar, 1 gekleed met een witte pet. De mannen zijn weggelopen richting de Nieuwe Weg.
Heeft u tips bel 112 bij spoed of het zien van die mannen. Bel 0900-8844 wanneer u meer weet te vertellen over dit incident of de verdachte(n).

Foto’s: Eugene Wittenberg via media-info.nl

Brand Hillegom Brand Hillegom (1) Brand Hillegom (2)Brand HLM (1)

Brand HLM (1) Brand HLM (2) Brand HLM (3) Brand HLM (4)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen