olielekkagemarijkestraat-apn 012

Alphen aan den Rijn, 30 september 2013

Brandweer en politie werden vanavond opgeroepen om naar de Johan Willem Frisolaan in
Alphen aan den Rijn te komen voor een vervuild wegdek.

Het vervuilde wegdek was echter in de Prinses Marijkestraat en begon ongeveer ter hoogte van de massagesalon. Het spoor liep  via de Pieter Floriszstraat door naar de hoek met de van Nesstraat. Een tot nu toe onbekende auto had deze weg afgelegd en daarbij olie verloren. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het wegdek met een reinigingsmiddel ingespoten en daar na met de bezem het hele wegdek geschrobd. Toen dit gebeurd was werd de slang weer in de auto opgerold en kon men retour kazerne gaan.
De enkele automoblist die in één van deze straten wilden zijn moest even wachten totdat de brandweer klaar was.

Foto’s  Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen