A4

Hoogmade / Roelofarendsveen, 30 september 2013

Politie, ambulancedienst en traumahelikopter werden deze middag naar de A4 bij Roelofarendsveen gestuurd voor een eenzijdig ongeval met een personenauto. De bestuurder van de auto is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna hij tegen de tunnelwand botste. Even later werd de brandweer gealarmeerd voor brandstoflekkage.

Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar het ongeval. Ten tijde van het incident is de A4 bij Hoogmade afgesloten geweest.

Gisteravond ging het ook al mis op de A4 op bijna exact de zelfde plek toen een bestuurder van een auto onwel werd en gereanimeerd moest worden. Toen werd ook de lifeliner gealarmeerd en de A4 afgesloten.

Foto’s: @PolNieuwkoopKB & Toon van der Poel

Ongeval A4 Ongeval A4 (1) Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4)

Meer foto’s volgen.

Cookievoorkeuren wijzigen