Ongeval NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 29 september 2013

Deze nacht is een bestuurder gevlucht nadat hij een ongeval had veroorzaakt. De bestuurder van een zwarte Audi kwam met veel te hoge snelheid van de Batavierlaan en reed via de rotonde om vervolgens rechtsaf het Raadhuisplein op te rijden. Al ging dit laatste bochtje mis, de auto klapte op een paal waarmee de maximale doorrijdhoogte wordt aangegeven.


Toevallig passeerde er net een busje van de handhaving welke direct te hulp schoot. Echter, op het moment dat men de politie wilde inschakelen ging de bestuurder er te voet vandoor. Eén van de handhavers heeft de achtervolging ingezet en ook politie in burger en enkele opvallende politiewagens zijn naar de jongen op zoek gegaan.

De bestuurder werd niet meer aangetroffen. De auto is opgehaald door een berger.

Foto’s: Rens de Haan & Michael de Man

Ongeval NAY Ongeval NAY (2) Ongeval NAY (3) Ongeval NAY (4) Ongeval NAY (5)Ongeval NAY (6) Ongeval NAY (7)

Cookievoorkeuren wijzigen