Ongeval A20 NAYNieuwerkerk aan den IJssel, 29 september 2013

Hoewel de middag ogenschijnlijk niet meer stuk kon na een 4-2 overwinning op Ado Den Haag, kwam er voor enkele Feyenoordsupporters toch een abrupt einde aan hun feeststemming nadat zij een ongeval kregen op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vijf voertuigen raakte bij de aanrijding betrokken. De ambulancedienst heeft controles uitgevoerd maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Een berger kwam ter plaatse voor de voertuigen, enkele waren ernstig beschadigd.

Ten tijde van het ongeval waren drie rijstroken in de richting van Gouda bij de afslag Nieuwerkerk afgesloten,

Foto’s: Rens de Haan Ongeval A20 NAY (1) Ongeval A20 NAY (2) Ongeval A20 NAY (3) Ongeval A20 NAY (4) Ongeval A20 NAY (5) Ongeval A20 NAY (6) Ongeval A20 NAY (7) Ongeval A20 NAY (8) Ongeval A20 NAY (9) Ongeval A20 NAY (10)

Cookievoorkeuren wijzigen