Ongeval West Vlisterdijk (6)Vlist, 28 september 2013

De politie en ambulancedienst werden aan het eind van de middag gealarmeerd voor een ongeval op de West Vlisterdijk in de Vlist. Ter plaatse bleken twee voertuigen elkaar frontaal op de hoek van de auto te hebben geraakt.

Beide voertuigen kwamen dwars op de weg tot stilstand. Een letterlijk geluk bij een ongeluk is dat geen van de voertuigen te water is belandt. De ambulancedienst heeft een controle uitgevoerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt het ongeval. De voertuigen zijn afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval West Vlisterdijk Ongeval West Vlisterdijk (1) Ongeval West Vlisterdijk (2) Ongeval West Vlisterdijk (3) Ongeval West Vlisterdijk (4) Ongeval West Vlisterdijk (5) Ongeval West Vlisterdijk (7) Ongeval West Vlisterdijk (8) Ongeval West Vlisterdijk (9) Ongeval West Vlisterdijk (10) Ongeval West Vlisterdijk (11) Ongeval West Vlisterdijk (12)

Cookievoorkeuren wijzigen