Hoogte assistentie ambulance NAY (4)Nieuwerkerk aan den IJssel, 27 september 2013

De brandweer werd klokslag negen uur gealarmeerd voor het assisteren van de ambulance aan de Johan Tomstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. De eigen tankautospuit van Nieuwerkerk en de autoladder van brandweer Gouda gingen met gepaste spoed ter plaatse.

Eenmaal op het adres ter plaatse heeft de brandweer door middel van de autoladder een patiënt horizontaal verplaatst. De ambulancedienst heeft vervolgens het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Michael de Man

Hoogte assistentie ambulance NAY Hoogte assistentie ambulance NAY (2) Hoogte assistentie ambulance NAY (3) Hoogte assistentie ambulance NAY (5) Hoogte assistentie ambulance NAY (6) Hoogte assistentie ambulance NAY (7)

Cookievoorkeuren wijzigen