Groenlust GDA (1)

Gouda, 26 september 2013

In de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer van Reeuwijk opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Groenlust in Gouda. De politie was snel ter plaatse en gaf door aan de meldkamer dat er drie auto’s en een schutting in brand stonden, waarop er werd opgeschaald naar middelbrand en ook brandweer Gouda en de Officier van Dienst Gouda werden opgeroepen.

Het bleek echter te gaan om twee auto’s, maar wel was ook een schutting van een naastgelegen woning in brand geraakt. De brandweer zette twee stralen hoge druk in waardoor de brand snel onder controle was. Na een uitgebreide controle en alles te hebben afgeblust, konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

Groenlust GDA (2) Groenlust GDA (3) Groenlust GDA (4) Groenlust GDA (5) Groenlust GDA (6) Groenlust GDA (7) Groenlust GDA (8) Groenlust GDA (9) Groenlust GDA (10) Groenlust GDA (11) Groenlust GDA (12) Groenlust GDA (13) Groenlust GDA (14) Groenlust GDA (15) Groenlust GDA (16)

Cookievoorkeuren wijzigen